• 01 home asfalt
  • 02 home grondwerk
  • 03 home riolering
  • 04 home straatwerk

Specialisaties


Aannemersbedrijf R. Brondijk B.V. kan door het gebruik van het juiste materiaal én materieel diverse werkzaamheden nauwkeurig en in een kort tijdsbestek afronden. In samenwerking met Bouwmeester B.V. worden er ook regelmatig nieuwe machines ontwikkeld die werkzaamheden kunnen vereenvoudigen.

B-Flo®

B-Flo® is een amfibisch maaiboot – gebouwd door Bouwmeester B.V. –  dat ingezet wordt voor het onderhouden van waterpartijen. Door een geheel nieuw concept is de B-Flo® praktisch overal inzetbaar. De combinatie van aandrijving door schroeven en een rupsonderstel dat in hoogte verstelbaar zorgt ervoor dat de B-Flo® overal zijn werkzaamheden uitvoeren.

Lees meer

Scheurflex©

Scheurflex© is een hoog elastische gemodificeerde bitumenproduct voor het afdichten van scheuren en naden in asfaltverhardingen. In 2011 zijn we begonnen met dit product naden en scheuren in asfalt af te dichten, inmiddels hebben we ca. 38.000 m¹ aangebracht en is zowel het product als de wijze van aanbrengen verder ontwikkeld.

Scheurflex© is kwalitatief een goed product voor het afdichten van naden en scheuren tegen een concurrerende prijs.

Infra-heat 12®

Infra-heat 12® is een in eigen beheer ontwikkelde machine voor asfaltonderhoud in eerste instantie voor het verwijderen van opstuwingen door boomwortels op voet- en fietspaden, maar wordt ook ingezet om opspattingen te verwijderen en gaten te herstellen in asfaltverhardingen.

Lees meer